Verkocht

Woonboerderij te koop in Gelderland - Hoogbroekstraat 3, Beneden-Leeuwen

Woonboerderij in Gelderland
€ 860.000
9823 m² perceel

Woonboerderij in Gelderland!

Bedrijfswoning met agrarische bedrijfsgebouwen (varkenshouderij) en opslagloodsen, gelegen op een perceel van 00.98.23 ha.

Omschrijving van de woning:
De woning is gebouwd in de jaren 60 en is door de jaren heen verbouwd. Het is een functionele woning en ruim van opzet. Alle standaard voorzieningen zijn aanwezig. Aan de woning is een voormalig rundvee- en varkensstal gebouwd, die reeds in gebruik is als garage voor de auto en diverse andere opslag. Rondom de woning ligt een mooi aangelegde tuin, die voorziet in privacy met een prachtig uitzicht over de landerijen.

Bedrijfsgebouwen:
Het huidige gebruik van de agrarische gebouwen is varkenshouderij. Er staan verschillende opslagloodsen op het perceel. Een open veldschuur van ca. 250 m², een open veldschuur van ca. 400 m² en een loods met grote schuifdeuren en vrije overspanning van ca. 400 m². Ook is er een mestbassin van ca. 300 m³ aanwezig.
Het erf is volledig verhard, en voorzien van twee grote uitritten direct verbonden met de openbare verharde weg.

Bestemming:
Het bedrijf heeft volgens het bestemmingsplan “Buitengebied West Maas en Waal” (2014), de bestemming Agrarische doeleinden en grondgebonden en niet-grondgebonden agrarische bedrijven met bijbehorende erven. Nevenactiviteiten zijn toegestaan. Daarnaast is er de bestemming intensieve veehouderij.

Sterke punten van de locatie:
De locatie ligt mooi landelijk en vrij. Grotere verbindingswegen liggen op korte afstand.
De gebouwen zijn eenvoudig om te zetten naar b.v. paardenhouderij. Tevens is deze locatie uitermate geschikt voor een zorgboerderij of een bedrijf in de groenvoorziening.
Daarnaast biedt de locatie ook perspectief voor bedrijven die zich in het buitengebied willen vestigen en op zoek zijn naar veel opslagruimte in combinatie met een grote verharde plaats.

Situering:
Gelegen in het buitengebied van Beneden-Leeuwen.
Het dorp Beneden-Leeuwen behoort tot de gemeente West Maas en Waal. Het dorp ligt centraal tussen Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ’s Hertogenbosch met zeer goede uitvalswegen. U kunt er prachtig wandelen en fietsen, langs de rivier of door de polders. Ook ligt het waterrecreatiegebied De Gouden Ham met jachthavens binnen deze gemeente. Beneden-Leeuwen heeft een hoog voorzieningen niveau. Er zijn twee basisscholen en het Pax Christi College voor voortgezet onderwijs. Het dorp heeft een eigen bibliotheek. Ook voor allerlei sportactiviteiten hoeft u het dorp niet uit en er is een bloeiend verenigingsleven. Er zijn veel winkels aanwezig waaronder 3 grote supermarkten waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 860.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-02-05
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 9823

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Spouwmuur
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.