Te koop in Noord-Brabant - Evertshoeve 0ong, Veghel

Noord-Brabant
€ 289.500
750 m² perceel

Noord-Brabant!

WONEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Te koop aan de Ham/Evertshoeve: Twee royale, aan elkaar gekoppelde bouwkavels van elk 750 m voor de bouw van twee aan een geschakelde woningen op een unieke plek in het mooie nieuw ontwikkelde Veghels Buiten. De woningen worden gebouwd met behoud van een mooi landelijk karakter, doch met de looks van de huidige bouwstijlen. Te samen resulteert dit in een stijlvolle woning met een klasse uitstraling. Deze wijk typeert zich door complete nieuwbouw, aan de rand van Veghel. Het kerkdorp Erp ligt tevens ook op korte afstand. Het karakter van het leven in het buitengebied is zoveel mogelijk intact gebleven, desondanks zit men op fietsafstand van alle denkbare voorzieningen.

Bebouwingsmogelijkheden:
De kavels zijn 750m groot. Beide woningen dienen gebouwd te worden aan de hand van bijgevoegde foto-impressies, welke reeds goed bevonden zijn door de gemeente. De woningen worden gebouwd door GE-Bouw te Venray.

Situering:
De bouwkavels zijn zo gesitueerd dat men een prachtig uitzicht heeft op de landerijen tegenover de woning. Het centrum van Veghel en Erp liggen beiden op circa 3 km fietsafstand. Vanuit deze locatie is het mogelijk om direct de landerijen in te wandelen.
De kavels zijn makkelijk te bereiken via de openbare verharde weg.

Algemeen:
Veghel maakt onderdeel van de gemeente Meierijstad, een gemeente met meerdere deelgemeente. Veghel heeft een ca. 30.000 inwoners en staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische bebouwingen. Vanwege goede economische ontwikkelingen is Veghel en omgeving een regio met veel werkgelegenheid. Verder heeft Veghel alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school. Tevens zijn er vele horecagelegenheden en een schouwburg. Veghel ligt centraal tussen Eindhoven, s-Hertogenbosch en Uden.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 289.500,00
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2020-09-02
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 750

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.