Verkocht

Te koop in Noord-Holland - Polderweg 1, Hippolytushoef

Noord-Holland
Vraagprijs: € 199500
4395 m² perceel

Noord-Holland

Een unieke locatie wordt te koop aangeboden.....
Aan de Polderweg 1 in Hippolytushoef bieden wij namens de Provincie Noord-Holland aan deze agrarische bouwkavel van 4.395 m², eventueel uit te breiden met 34.500 m2 cultuurgrond..
Gemeente Hollands Kroon heeft aangegeven onder voorwaarden te willen meewerken aan een bestemmingswijziging naar Wonen. Hierdoor ontstaat een unieke kans om uw droom te realiseren.
Vrij wonen in de polder Waard Nieuwland en naar eigen inzicht bouwen aan uw droomlocatie. Maar ook de mogelijkheid van een kleinschalig agrarisch bedrijf met nevenactiviteiten als zorg of recreatie is op basis van de huidige agrarische bestemming mogelijk.
Op het perceel staat een oude schuur die weer kan worden hersteld voor een optimale ruimtebenutting.
In de polder heeft u prachtige vergezichten. U kunt de kavel zo inrichten dat u een ideale zonligging heeft. U heeft een uitzicht dat nooit zal vervelen, iedere dag en elk seizoen is weer anders.

Rust en ruimte om te genieten van het platteland
Vroeger woonde hier een akkerbouwer die er zijn landerijen verzorgde en zijn producten oogstte. De locatie wordt nu te koop aangeboden voor iemand die hier weer een nieuwe landelijke woning wil realiseren. U kunt hierbij denken aan uw eigen energie-neutrale stolp- of schuurwoning die mooi in het landschap past.

Ontwikkel de locatie naar eigen wensen
De huidige bestemming is nog agrarisch maar de gemeente Hollands Kroon heeft aangegeven mee te willen werken aan een bestemmingswijziging naar Wonen. Hierbij kunt u zelf het verzoek en de nieuwe richting van de te realiseren bebouwing aangeven. U kunt hier dus een huis volledig naar eigen wensen ontwikkelen.
Op het perceel is nog een (lokale) asbestverontreiniging aanwezig, bodemonderzoeken zijn beschikbaar en worden op verzoek toegestuurd.
Indien wenselijk kunt u het erf uitbreiden met maximaal 34.500 m² landbouwgrond.

Impressie van een mogelijke erfinrichting
Door de gemeente Hollands Kroon is een aantal spelregels opgesteld ten aanzien van de Polderweg 1 in Hippolytushoef, waaronder de mogelijkheid tot wonen of recreatie volgens de geldende regels van het bestemmingsplan. Hiervoor kunt een principe-verzoek indienen bij de gemeente. Wij hebben een impressie laten op stellen van een mogelijke erfindeling.

Algemene informatie
De locatie is gelegen op zo'n 3 km van het centrum van Hippolytushoef. Het dorp heeft diverse voorzieningen waaronder een supermarkt en diverse winkels. Den Oever ligt op circa 5 km en heeft een grote supermarkt, een actief verenigingsleven waaronder een actieve voetbalclub. Daarnaast is hier het Vikingen museum gevestigd, Wieringen het eiland der Vikingen.

De Polder Waard Nieuwland is in 1847 drooggelegd naast het voormalig eiland Wieringen (Het eiland der Vikingen). De polder is circa 800 hectare groot en grenst ook aan de Wieringermeer. Oorspronkelijk stonden er 6 boerderijen in deze nieuwe polder

Binnen een uur in Amsterdam of op Schiphol.....
De locatie aan de Polderweg ligt op ca. 10 min. van de oprit naar de A7 bij Den Oever. Van hieruit bereikt u Amsterdam of Schiphol binnen een uur.

Afstand tot de locatie:
Hoorn 39 km (30 min.)
Alkmaar 50 km (45 min.)
Leeuwarden 70 km (55 min.)
Amsterdam 80 km (55 min.)
Schiphol Airport 88 km (1 uur)

Nadere informatie:
Het onderhavige object wordt te koop aangeboden onder voorbehoud van besluitvorming en goedkeuring door de Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Holland. Onderdeel van de goedkeuring kan een Bibob-onderzoek zijn.

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 199.500,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-06-01
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 4395

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.