Voor de aankoop, verkoop en taxatie bent u bij ons aan het juiste adres

Aankoop

Wilt u een woning aankopen?
Wij kunnen u begeleiden in dit traject! Met de ervaring die wij hebben opgebouwd en ons groot netwerk kunnen wij u deskundig en realistisch adviseren bij de koop van een woning.

Woning aankopen

Verkoop

U wilt een object verkopen?
Dan is het belangrijk om u eerst op een aantal zaken te oriënteren. Wat zijn de vraagprijzen? Hoe wordt dit fiscaal geregeld? Waar moet ik allemaal op letten?

Ik wil een object verkopen

Taxatie

Een taxatie van uw huis?
Een taxatie is vaak noodzakelijk voor de aanvraag van een hypotheek of voor fiscale doeleinden. Onze makelaars zijn gecertificeerd om een taxatie van uw woning/woonboerderij uit te voeren.

Taxatie aanvragen

Taxaties van woningen en woonboerderijen

Landelijk Wonen is eveneens gespecialiseerd in het opnemen en het taxeren van objecten. Uiteraard wordt de opdracht in overleg met u besproken zodat het gewenste taxatierapport met de juiste doelstelling wordt gerealiseerd.

Aan- of verkoop van woon - werk objecten

Wanneer u een woon - werk object wilt aan- of verkopen, is een betrokken en ervaren makelaar belangrijk. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Te denken valt hierbij  aan wonen (en of werken) in een oud schoolgebouw, kerk of een ander bijzonder object. Wij hebben de kennis en expertise en werken nauw samen met verschillende partijen (aannemers, architecten, gemeentes, scholen etc.)

scott-walsh-348847_jpg.jpg